Noapte
Zi
16 April 2022
1 min read

(VIDEO) Sen.PSD Titus Corlățean continuă lupta pentru găeștenii care au rămas fără case după ce blocul a sărit în aer

Nici până în acest moment, problema găeștenilor care au rămas fără acoperiș deasupra capului în urma exploziei imobilului în care locuiau, nu au fost rezolvată.

Senatorul PSD de Dâmbovița, Titus Corlățean, aduce, din nou, în atenția opiniei publice și nu numai, situația disperată a celor 25 de familii, dar și nepăsarea pe care autoritățile locale o afișează vizavi de acest subiect.

De-a lungul timpului, demnitarul a tras nenumărate semnale de alarmă, a făcut demersuri către Guvern și interpelări, însă fără niciun rezultat, la momentul respectiv Guvernul Cîțu considerând că “problema găeștenilor” nu reprezintă o urgență.

„Eu îl încurajez pe acest domn primar să facă acest gest în continuare, să solicite în mod oficial, cu date respective, pentru că așa facilitează și demersurile noastre… Am găsit deschidere la domnul ministru Cseke Attila, știa de acest subiect, vom căuta soluții… A rămas că vom rămâne în contact cu acest subiect”, a declarat senatorul Titus Corlățean, președinte executiv PSD Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Claudia Gilia, președinte OFSD/Prefectul județului, despre programele educaționale care țintesc scăderea ratei de abandon școlar

Articolul Urmator

DUMINICA FLORIILOR LA CATEDRALA DIN TÂRGOVIȘTE

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele