Noapte
Zi
28 January 2015
1 min read

Aproape 1000 de țigarete de contrabandă, confiscate de polițiștii dâmbovițeni

Ieri, 27 ianuarie a.c., poliţiştii dâmboviţeni au acţionat pe raza localităţilor Moreni şi Titu pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul comercializării produselor din tutun, precum şi pentru reducerea riscului rutier.
Astfel, în urma neregulilor descoperite, au fost aplicate 46 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 6 500 de lei.
Dintre acestea, 7 au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991, 6 pentru încălcarea legislaţiei privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi 3 pentru nerespectarea prevederilor HG 128/1994 privind unele măsuri pentru asigurarea condiţiilor de dezvoltare fizică şi morală a elevilor şi studenţilor.
De asemenea, 30 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru abaterile comise în trafic, unuia dintre aceştia fiindu-i reţinut şi permisul de conducere.
În urma controalelor efectuate, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării aproape 1000 de ţigarete, pentru care nu s-au putut prezenta documente justificative de provenienţă.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Reprezentanţii mediului de afaceri s-au plâns de infrastructura de drumuri a judeţului

Articolul Urmator

Consilierii judeţeni au aprobat priorităţile pentru transporturi

Ultimele Articole

Go toTop

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele