Noapte
Zi
4 May 2016
1 min read

Finanțe Publice Dâmbovița organizează întâlnire cu contribuabilii

 Administraţița Judeţeană a Finanţelor Publice Dâmboviţa organizează luni, 09 mai a.c.,începând cu ora 10:00, la sediul instituţiei din Târgovişte, Calea Domnească, nr. 166 (zona 2 Brazi), în Sala de conferinţe de la mezanin, o întâlnire cu contribuabilii (persoane fizice şi juridice), scopul acesteia fiind îmbunătăţirea informării fiscale.
Subiectele întâlnirii:
1.   Obligaţiile fiscale generale de declarare şi de plată din luna mai 2016.
2.   Actele normative fiscale apărute recent.
3.   Serviciile electronice oferite de ANAF.
4.   Cele mai interesante speţe dezbătute în luna aprilie 2016.
       Contribuabilii care doresc să primească, în timpul întâlnirii, clarificări cu privire la o anume problematică particulară din cadrul subiectelor prezentate, sunt rugaţi să trimită întrebarea (în vederea pregătirii răspunsului) până joi, 5 mai 2015, inclusiv, pe adresa de email catalin.dumitru.db@mfinante.ro, cu menţiunea „referitor întâlnire contribuabilii”.
Important de ştiut:
      Pentru obţinerea de informaţii suplimentare cu privire la o anume problematică fiscală vă recomandăm să consultaţi, în prealabil, informaţiile disponibile pe site-ul ANAF (www.anaf.ro). Astfel, accesând portalul ANAF pot fi găsite următoarele genuri de informaţii: legislaţie fiscală (Codul fiscal şi Codul de procedură fiscală actualizate, împreună cu Normele metodologice date în aplicare), proceduri fiscale (ex. modalitatea de declarare on-line), ghiduri fiscale (ex. Ghidul pentru asociaţiile de proprietari), nomenclatoare (ex. Normele de venit agricol pe judeţe) şi multe alte informaţii fiscale de interes general. În situaţia în care totuşi nu reuşiţi să soluţionaţi în acest fel problematica fiscală, puteţi să ne transmiteţi un e-mail folosind formularul dedicat acestui scop, existent pe site, şi care poate fi accesat direct la adresa: https://www.anaf.ro/arondare/

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Deputatul Ionuț Săvoiu, întrebări legate de lărgirea la patru benzi a șoselei Bâldana-Titu

Articolul Urmator

Bărbat din Boteni, dispărut în apele râului Dâmbovița

Ultimele Articole

Go toTop

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele