Noapte
Zi
16 June 2016
1 min read

TÂRGOVIŞTE: Străzi închise circulației pe data de 17 iunie!
VEZI AICI CARE SUNT ACESTEA!

Poliția Locală Târgoviște vă informează că va asigura măsuri de ordine la Festivalul Medieval Dracula, organizat în perioada 16.06.2016-19.06.2016.

Astfel, polițiștii locali din cadrul Serviciul Circulație vor dirija și fluidiza traficul rutier în zonele în care se desfășoară manifestările cultural-artistice. Menționăm faptul că, în data de 17.06.2016, între orele 20.30-21.30, circulația va fi închisă pe traseul: Gara Târgoviște – Bulevardul Regele Carol I – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Calea Domnească – Curtea Domnească pentru desfășurarea „Paradei Medievale”. Cu acest prilej, rugăm participanții la traficul rutier să dea dovadă de înțelegere și să folosească rute ocolitoare în intervalul mai sus menționat.

De asemenea, precizăm că Poliția Locală Târgoviște prin Serviciul Ordine și Liniște Publică va menține un climat de siguranță pe toată durata evenimentului.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Se întrerupe furnizarea energiei electrice în județ!
VEZI AICI ce localități vor fi afectate!

Articolul Urmator

Dâmbovița sub avertizare de Cod Galben de canicula

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele