Noapte
Zi
16 March 2017
1 min read

Adrian Țuțuianu: “Nu tolerez nimănui să strice imaginea acestui partid” (VIDEO)

Având în vedere faptul că săptămâna trecută Alexandru Oprea și-a dat demisia din funcțiile politice deținute în cadrul PSD Dâmbovița, atât din cea de secretar executiv cât și din cea de președinte al organizației teritoriale PSD Răzvad, aseară, începând cu ora 20:00 a avut loc o ședința a Biroului Permanent Județean în care s-a discutat și acest subiect, ședință care s-a terminat după miezul nopții.
Potrivit președintelui Adrian Țuțuianu, toți membrii au luat act și au acceptat aceste demisii, urmând ca vineri, în cadrul altei întâlniri, să se hotărască, prin vot secret, ce sancțiuni va primi Oprea și dacă va mai primi sprijin la conducerea Consiliului Județean Dâmbovița.
“Concluzia tuturor membrilor Biroului Permanent Județean  a fost unanimă în a susține că modul în care domnul Oprea a procedat este total greșit, că a creat prejudicii de imagine serioase unei organizații care se ala pe val în rândul partidului și în societatea dâmbovițeană, și că lucrurile astea sunt inacceptabile, și că trebuie să luăm anumite măsuri. (…)
Nu am să tolerez nimănui să strice munca miilor de membrii de partid pe care îi avem , care au așteptări mari de la noi, nu am să las pe nimeni să mai aducă vreodată prejudicii de imagine acestei organizații. “, a precizat acesta în cadrul unei conferințe de presă.
De asemenea, Țuțuianu, cum însuși a recunoscut, nu a făcut prea multe comentarii pe acest subiect  preferând ca mai mult să dezvăluie după următoarea întâlnire a membrilor Biroului Permanent Județean.
“Nu ne putem juca așa cu ia demisia, nu e demisia, și voi face înlocuirile necesare, iar legat de ce se va întâmpla în continuare și pe plan politic și administrativ, vom decide mâine seară.”
Referitor la atitudinea domnului Oprea și poziția dumnealui în cadrul ședinței, Țuțuianu nu a dorit să declare nimic, ci doar faptul că:”Ceea ce am discutat ne privește doar pe noi. Cred că ați observat că am fost foarte reținut în aceste zile, tocmai pentru că mă interesează bătăliile mari pe care le are de dus acest partid”.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Percheziții la dâmbovițeni bănuiți că furau, pe teritoriul Franței, piese din camioane

Articolul Urmator

Consilierii Cătălin Rădulescu și Monica Ilie, viitori viceprimari ai Târgoviștei (VIDEO)

Ultimele Articole

Go toTop

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele