Noapte
Zi
17 March 2017
1 min read

Programul Start Up Nation, prezentat la Târgoviște de reprezentanți guvernamentali

Senatorul Adrian Țuțuianu, președintele PSD Dâmbovița anunța în urmă cu puțin timp faptul că va face tot posibilul ca tot mai mulți miniștrii, secretari de stat sau șefi de agenții centrale, care pot ajuta ca proiectele din zonă să fie implementate, să ajungă în județ.
 Astfel, în cadrul unei conferințe de presă, Țuțuianu a anunțat vizita la Târgoviște, pentru prezentarea Programului Start Up Nation, s secretarului Illan Laufer și consilierul de stat de la Cabinetul Primului-Ministru, Adrian Mlădinoiu.
„Luni, probabil la Universitatea „Valahia”, vom avea prezent în Târgoviște pe secretarul de stat Illan Laufer și consilierul de stat de la Cabinetul Primului-Ministru, Adrian Mlădinoiu, pentru prezentarea Programului Start-up Nation. Am rugat colegii din partid să aducă la dezbateri cât mai mulți tineri, pentru că acest program este destinat tinerilor. Programul constă într-un sprijin, o subvenție acordată de stat de circa 200.000 lei, cu condiția să înceapă o afacere, să îndeplinească anumite condiții. Sunt 40.000 de start-up-uri care pot fi finanțate, eu sper să avem și în județul Dâmbovița șansa cât mai multora în următoarea perioadă”, a precizat politicianul.
Programul Start Up Nation face parte din programul de guvernare pe care Partidul Social Democrat și l-a asumat la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, și are în vedere susținerea anuală a 10.000 de proiecte cu câte 200.000 lei /proiect.
Mai multe detalii despre program:
http://indraznestesacrezi.ro/documente/2.Dezvoltarea_si_Modernizarea_Romaniei.pdf

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Complexul de Natație, gazda competiției de înot “Cupa Primăverii” (VIDEO)

Articolul Urmator

DÂMBOVIȚA: Încă mai sunt locuri disponibile pentru înscrierea copiilor la clasa pregătitoare

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele