Noapte
Zi
13 March 2017
1 min read

Se anunța excluderi în cadrul PNL Dâmbovița?!

Se pare că furtuni se anunță şi în Partidul Național Liberal Dâmbovița, după ce cinci dintre consilierii județeni liberali au votat împreuna cu colegii social democrați punctul de pe ordinea de zi din ședinșa Consiliului Județean din data de 7 martie a.c.,privind trecererea din domeniul public în cel privat al celor 10 apartamente, locuințe de serviciu, către MAI.
Pentru că au încălcat, se pare, cuvantul liderilor si mai marilor liberali din PNL Dâmbovița, consilierilor neascultători li s-ar pregăti excluderea din partid.
Este vorba despre consilierii Adrian Stan, Jean Popescu, Sorin Ion, Vlad Drugă şi Teodor Buta.

“Am aflat azi, pe la pranz …ca sunt propus pentru “escludere” din CJ Dambovita, eu si inca vreo 4 colegi!Se pare ca votul nostru, vot in favoarea unor proiecte importante pentru dezvoltarea judetului, nu a fost pe placul unora care vor sa vada PNL acolo unde a ajuns PNTCD! P.S.In ultimul timp sedintele de la PNL se desfasoara duminica dimineata…e clar  ca liderii partidului din ultima perioada nu sunt prea “iesiti” la biserica!”, aceasta este postarea pe o rețea de socializare a liberalului Adrian Stan.

Mai citește și http://voceadambovitei.ro/2017/03/cinci-liberali-au-votat-alaturi-de-psd-in-sedinta-consiliului-judetean-dambovita-video/

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

25 de irakieni au încercat să intre ilegal în România

Articolul Urmator

Senatorul Adrian Țuțuianu, întrebă Ministerul Agriculturii despre situația fostei Stațiuni de Cercetare Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Bilciurești

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele