Noapte
Zi
8 March 2017
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Investitor străin dorește construirea unui mall

Pe terenul fostei unități militare de la gară, 26 ha, teren pe care județul Dâmbovița l-a primit de la Ministerul Afacerilor Interne în schimbul celor 10 apartamente, locuințe de serviciu, se pare, că se va construi și un mall. Pe lângă proiectele deja cunoscute, sediul pentru coordonarea Situațiilor de Urgență, sediu nou RAR, stadion, autoritățile județene au anunțat că un investitor străin și-a prezentat intenția de a construi un mall.
“Avem solicitarea unui investitor care are intenția exprimată de construcție a unui mall în această zonă. Astăzi am avut o discuție cu domnul primar al municipiului Târgoviște, pentru că investitorului se pare că nu îi sunt suficiente cele 7 ha pe care noi i le punem la dispoziție, vrea cel puțin 9 . Am convenit cu domnul primar, ca ce am avut noi ca intenție, sala de sport sau complexul sportiv multifuncțional și arena de tenis să avem posibilitatea să le amplasăm în zona Complexului de Natație, și acolo să rămână doar partea de mall, dacă chiar are nevoie de 9 ha.”, a declarat Alexandru Oprea, Președinte Consiliul Județean Dâmbovița  în ședința din data de 7 martie a.c.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Cinci liberali au votat alături de PSD în ședința Consiliului Județean Dâmbovița (VIDEO)

Articolul Urmator

Parfum de flori si primăvară pentru femeile din Răcari

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele