Noapte
Zi
27 September 2020
1 min read

PSD Dâmbovița acuză: Candidat la primăria Târgoviște că a cumpărat voturi

“Noaptea ca hoţii” s-a potrivit de minune pentru reprezentantul unui partid politic, candidat la funcţia de primar în Municipiului Târgovişte.

Nu mai departe de noaptea care a trecut, dând dovadă de o atitudine mai mult decât proactivă,  repectivul candidat a împărţit câte 50-100 de lei mai multor persoane din cartierele Romlux si Prepeleac pentru a le determina să-l voteze.

Reamintim tuturor că mita electorală este aspru pedepsită. Codul Penal prevede pedepse, atât pentru cei care corup alegătorii, cât și pentru cei care primesc bani sau bunuri.

Art. 386, COD PENAL:  “Oferirea sau darea de bani, de bunuri ori de alte foloase in scopul determinarii alegatorului sa voteze sau sa nu voteze o anumita lista de candidati ori un anumit candidat se pedepseste cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi”.

Pe această cale, readucem aminte organelor competente că au obligaţia să monitorizeze cu atenţie zonele cunoscute pentru astfel de fapte şi să dispună măsurile de rigoare.

De asemenea, solicităm tuturor dâmboviţenilor să nu primească bani, pungi cu alimente sau alte bunuri, dar şi să anunţe poliţia în astfel astfel de cazuri.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Ce actele medicale trebuie să însoțească cererile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale

Articolul Urmator

IPJ Dâmbovița a întocmit dosar penal pentru coruperea alegătorilor

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele