Noapte
Zi
5 October 2022
1 min read

Reciclezi și primești, în schimb, fructe și legume de la producători locali! Plata cu PET ajunge din nou în hipermarketul Carrefour Târgoviște!

Carrefour România a relansat caravana Plata cu PET în parteneriat cu Coca-Cola HBC România, și GreenPoint Management, iar acum se oprește în Târgoviște.
În perioada 5-9 octombrie, la hipermarketul Carrefour de pe Bulevardul Regele Ferdinand, Nr. 6 poți să aduci PET-uri, doze de aluminiu și ambalaje de sticlă, iar în schimbul acestora vei primi produse de la producătorii locali. Mai mult, dacă vii cu r-PETURI Dorna, din plastic 100% reciclat și reciclabil primești de două ori mai multe fructe și legume românești. Ambalajele aduse vor fi colectate și reciclate printr-un RVM (Reverse Vending Machine), care este o stație de colectare inteligentă, cu o tehnologie nouă, care permite reciclarea mai multor tipuri de materiale.
Plata cu PET a fost lansată în premieră de Carrefour România în în anul 2019, ca parte din programul de economie circulară Punem Preț pe Plastic și a fost întâmpinată cu interes de către clienți. În primele două ediții, târgoviștenii au colectat peste 6500 de PET-uri, în schimbul a peste 2500 de kg de fructe și legume românești de la producătorii locali.
Campania Plata cu PET a fost lansată de către Carrefour România în parteneriat cu Coca-Cola HBC și GreenPoint Management, cu susținerea GreenPC Ambalaje, Financiar Recycling, Professional Recycle și Envipco România.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Mâine, se oprește apa în satele Aninoasa și Viforâta

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Dispozitive cu electroșocuri folosite, pentru intimidare, într-o stație de autobuz

Ultimele Articole

Go toTop

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele