Noapte
Zi
27 February 2017
1 min read

Alexandru Oprea, despre comentariile împotriva membrilor sau simpatizanților Partidului Social Democrat

Având în vedere că sâmbătă, 25 februarie a.c., la Târgoviște a avut loc un miting de amploare organizat de Partidul Social Democrat pentru susținerea Guvernului Grindeanu, subiectul a fost pe buzele tuturor, atât la nivel central cât și național.
În acest context, comentariile despre eveniment au fost atât pro, cât și conta.
Legat de acest lucru, Secretarul Executiv al PSD Dâmbovița, Alexandru Oprea a ținut să facă unele comentarii.
”Așa cum am spus și la miting, noi am venit în fața alegătorilor noștri cu un program de guvernare. Sigur că este foarte ușor să demolezi și să spui niște lucruri, multe dintre ele neadevărate. Și aici fac câteva comentarii personale. Vedeam astăzi cum postarea unui distins consilier liberal, în care îi cataloga pe cei care au fost la mitingul de sâmbătă organizat de PSD, ca fiind o turmă. Pentru liniștea dumnealui, vreau să-i transmit pe această cale că din acea turmă, pe care eu o consider că este un apelativ jignitor, a făcut parte și distinsa sa soacră, și distinsul dumnealui cumnat. Eu personal m-am întâlnit cu mama soacră și așa mai departe. (…)”
Oprea face referire la Adrian Bercu, consilier local în cadrul Consiliului Local Municipal Târgoviște care, pe o rețea de socializare, a avut o postare împotriva PSD.


De asemenea, Alexandru Oprea a ținut să facă și câteva remarci la adresa lui Gabriel Liiceanu, care, de asemenea, într-un articol, îi descrie pe membrii și simpatizanții PSD într-un mod nu foarte plăcut.
”Am văzut de asemenea în spațiul public un domn care se pretinde intelectual, care îi definește pe cei mai mulți dintre pesedinști ca fiind știrbi, și îi definește pe colegi, sau pe cei mai mulți dintre colegii mei ca având în centrul feței imense hăuri negre, din care propagăm doar ură. O să vă spun că acest tip de gândire l-am mai văzut doar la propaganda legionară și nazistă, și nu cred că este normal ca în spațiul public românesc să fie permise astfel de excese.”

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Oana Vlăducă, PSD: ” Programul Primul Centru de Agrement va duce la creșterea atractivității României”

Articolul Urmator

Alexandru Oprea :” Înseamnă că nu mai avem o șansă ca nație”
VEZI AICI ÎN CE CONTEXT A FĂCUT POLITICIANUL ACESTĂ DECLARAȚIE

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Cine sunt deputații și senatorii care îi vor reprezenta pe dâmbovițeni, pentru următorii patru ani, în Parlament

Biroul Electoral Județean a finalizat procesul de centralizare a mandatelor

PSD Dâmbovița a început întâlnirile cu organizațiile teritoriale

Reprezentanții PSD Dâmbovița au început deplasările în teritoriu, așa cum