Noapte
Zi
31 August 2015
1 min read

Ionuț Săvoiu: Nu voi candida pentru nicio funcție, în cadrul PSD Dâmbovița

Deși în urmă cu ceva vreme, deputatul Ionuț Săvoiu a recunoscut că poate fi alternativă viabilă pentru funcția de președinte PSD Dâmbovița, dar nu și-a declarat personal candidatura, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, acesta a declarat ferm, pentru a înlătura orice fel de speculații,  că nu va candida pentru vreo funcție în cadrul PSD.
,, Nu o să candidez pentru nicio funcție, în cadrul PSD. Vreau ca în perioada următoare să îmi concentrez atenția în special asupra activității perlamentare de la București”, a dezvăluit Ionuț Săvoiu.
Întrebat dacă va candida la un nou mandat de deputat, la alegerile parlamentare din primăvară anului viitor, deputatul de Dâmbovița a declarat că este devreme să se pronunțe pe această temă, dar că va lua o decizie în acest sens, mai aproape de eveniment.
,, O să analizez subiectul în primăvara viitoare și o să iau o decizie.”
De asemenea, deși au fost vehiculate zvonuri în sensul unei tensiuni între parlamentarii de Dâmbovița și președintele PSD pe județ, Adrian Țuțuianu, Ionuț Săvoiu a încercat să aplaneze situația deja cunoscută publicului, declarând că nu trebuie să se creeze bariere și ziduri acolo unde nu este cazul, ci trebuie să existe o colaborare frumoasă între membrii partidului, bazată pe respect și colegialitate.
,, În PSD, există un curent foarte larg de îmbunătățire a comunicării dintre parlamentari și membrii Guvernului, parlamentari și restul organizației, și de a nu încerca să creăm bariere, ziduri, să punem ghimpi acolo unde nu este cazul. Relația dintre parlamentari și organizație trebuie să fie o relație bazată pe respect, colegialitate, de colaborare și susținere comună. Sunt convins că PSD trebuie să lucreze foarte mult la găsirea unui climat de colaborare, în sprijinul găsirii soluțiilor cele mai bune pentru România, și de a nu tensiona inutil viața socială, de a nu arunca vorbe doar de dragul de a vorbi. Îmi doresc să existe respect și voi contribui cât pot la acest aspect”, a subliniat Ionuț Săvoiu. (Nicoleta Sima)

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Ministerul Educației va acorda manuale gratuite elevilor claselor a XI-a și a XII-a

Articolul Urmator

Amenzi de peste 14.000 lei pentru ilegalități cu material lemnos

Ultimele Articole

Go toTop

Nu ratați

PNL Dâmbovița, lansarea candidaților pentru primăria Târgoviște și CJD

În acestă dupa-amiază, liberalii dâmbovițeni au organizat evenimentul de lansare

Erbicid expirat și cu cu data fabricație ștearsă, într-un magazin de fitosanitare din Târgoviște

La data de 18 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului