Noapte
Zi
16 April 2016
1 min read

Traian Băsescu, prezent la Târgovişte

Astăzi, 16 aprilie a.c., Traian Băsescu, preşedintele la nivel național al Partidului Mişcarea Populară, a fost prezent la Târgovişte cu ocazia lansării candidaților PMP la primăriile din județ, dar şi pentru municipiul Târgovişte.
” Suntem un partid energic, o combinație între oameni tineri şi oameni maturi , o excelentă combinație între oameni cu energie şi oameni cu experiență de viață. De fapt, aceasta este oferta pe care Partidul Mişcarea Populară o face românilor. Sunt oameni noi în politică, peste 85% la nivel național, nu au mai făcut niciodată politică. Aceasta arată că că în societate există nevoia de oameni noi. Vreau să mă implic pentru că vreau să contribui la construirea viitorului țării mele. Procentul de 85% mai arată un mesaj, destul cu incompetența, destul cu politica în favoarea partidelor, vrem o politică în slujba cetațeanului, în slujba cetățenilor. Cred că acesta este mesajul principal pe care îl transmite Partidul Mişcarea Populară”, a declarat Traian Băsescu.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

“Nu ignora fata…invizibilă! Povestea ei poate deveni şi povestea ta!”, campanie națională de prevenire a traficului de persoane

Articolul Urmator

Minerii de la Complexul Energetic Oltenia, au ajuns în județul Dâmbovița

Ultimele Articole

Go toTop

Nu ratați

Cine sunt deputații și senatorii care îi vor reprezenta pe dâmbovițeni, pentru următorii patru ani, în Parlament

Biroul Electoral Județean a finalizat procesul de centralizare a mandatelor

PSD Dâmbovița a început întâlnirile cu organizațiile teritoriale

Reprezentanții PSD Dâmbovița au început deplasările în teritoriu, așa cum